10/26/2012

i fell in love with Ellie Goulding.

V rámci refreshingu svého playlistu jsem si postahovala desítky nových písniček a jednou z nich byla i písnička Lights od Ellie Goulding, která patřila mezi ty, které rozhodně znám, ale nemám tušení, kdo to zpívá /znáte to, že?/ Jde o rok a půl starý song, který teprve teď dobývá americké hitparády. Zaujal mě její osobitý hlas a musela jsem mít celé album, pak i druhé. Momentálně neposlouchám nic než tuhle blonďatou angličanku. Její písničky jsou stylem popové, někdy trochu electro, trochu folk, někomu nemusí připadat zajímavé, spíše nevýrazné, ovšem zaposloucháte - li se, zjistíte, že mají určitě něco do sebe. Oblíbila jsem si písničku I need your love z nejnovějšího alba Halcyon, v které hostuje Calvin Harrison /znáte například z We found love od Rihanny/, dále taky Anything could happen, ke kterému se skvěle hodí edit videa, které si určitě pusťte níže, je skvělé! Doporučuju zároveň zvýšit volume a připravit se, že vás melodie rozhýbe.



Stejně tak i I need your love. Rozhodně si její skladby poslechněte, stojí vážně za to. Její alba najdete tady a tady a spoustu videí na youtube. TRY IT!


7 comments:

  1. Souhlasím s tebou! Má něco do sebe! Sice jsem spíš na rock a metal, ale líbí se mi i takovéto věci! Děkuju za tip! Ta druhá písnička se mi líbí víc :)

    ReplyDelete
  2. Mám ju rada ... a naviac má neuveriteľne skvelý strih vlasov na tejto fotke

    ReplyDelete
  3. tohle není zrovna můj styl, ale o tom to je... byla by divné, kdybychom všichni poslouchali jen to stejné:))

    ReplyDelete
  4. Copak je s tebou? :/

    ReplyDelete
  5. Ellie miluju!
    V dubnu bude mít koncert v Praze, tak se už nemůžu dočkat :)

    ReplyDelete
  6. Já její hudbu mám moc ráda:) a Poslouchám ji:)
    A jsme tvým novým čtenářem ,tak doufám že já budu tvým taky:)

    ReplyDelete