1/19/2013

Ed Sheeran ♥

pamatujete, jak jsem se jednoho krásného dne zamilovala do Ellie Goulding? ta láska stále trvá. ovšem teď k tomu přibyla ještě jedna další. Ed Sheeran.

předevčírem, v rámci poslouchání hip hopu na youtube /i když jsem si to zakázala!/, mi tato stránka ze všech stran cpala i jiné songy, které s tím neměly až tak moc společného. znáte to. tak jsem si řekla OK, poslechnu si něco nového, co neznám. začal mi hrát song Give me love ↓ od Ed Sheerana a já jsem cítila, jak se moje srdce láme na tisíc kousíčků. nemám ráda dramatické srdcervoucí balady, leč tato měla i přes to všechno tak krásnou melodii, že jsem tomu dala šanci a video jsem nevypla. byla jsem fascinována videoklipem.



následující den jsem se k videu vrátila alespoň 4x. zaposlouchala jsem se i do jiných jeho songů a zjistila jsem, že ho vlastně znám ze songu Lego House, což budete mít možná podobně, jelikož tento hit hraje v rádiích. při důkladnějším sledování videí a poslechu jeho celého alba /+/ jsem zjistila, že ten kluk je fakt borec. mimo to jak krásně zpívá, v jeho písních, které si píše sám, zazní i rap a beatbox a svojí hudbu si produkuje sám. proslul se především živými vystoupeními, jak v menších klubech, tak i na ulici. za minul rok odehrál 300 koncertů. tenhle skromný hudebník si svou slávu získal jednoduše na základě svého talentu. a je stejně starý jako já /21/, což je sympatické :)

znáte tohoto zpěváka? líbí se vám jeho tvorba?


9 comments:

  1. Nádherná písnička!!:)

    ReplyDelete
  2. Znám ho, a jeho hudba se mi líbí, je to přesně ten styl "klidnějších" písniček co mám ráda:)

    ReplyDelete
  3. ed sheeran je nejlepší!! jediný sólový zpěvák, kterého poslouchám:) give me love, kiss me a drunk mám od něj asi nejradši:))!

    ReplyDelete
  4. miluju ho miluju ho miluju ho

    ReplyDelete
  5. je bajecny! nevim, co vic dodat, zamilovala jsem si ho! :)

    ReplyDelete
  6. poznám ho, ale z jeho pesničiek mi je známa len drunk a je krásna. ellie je tiež moja srdcovka, má taký krásne jemný hlas :)
    cara mia

    ReplyDelete
  7. souhlasím... Ed je láska na první poslech! když mám takovou tu smutnou chvilku pouštím si jeho písničky a smutním. třeba právě tenhle klip na Give Me Love mi přijde jako neuvěřitelně nádherné umělecké dílo. ať už se to hudby či klipu týče. takže fascinaci sdílím... poslechni si The A Team - moje nejoblíbenější od něj :)

    ReplyDelete
  8. Je úžasný! Už jsem několikrát taťku prosila, ať mi to stáhne, ale furt nic, tak to v mp3 zatím nemám... :D

    ReplyDelete
  9. mám ho moc ráda a zvlast tuto pisnicku ale vzhledem ke klipu, kt ted vidim poprve teda nechapu text xD dyt to k sobe nejak nejde..

    ReplyDelete