1/01/2013

new biginnings.

 
miluju nové začátky. jsou plné nadšení a pozitivních vyhlídek do budoucnosti. a právě příchod nového roku je jedním z takových začátků. pro někoho se nemusí změnit naprosto nic a svůj život povede naprosto stejným způsobem, jako doposud, kdežto jiný může brát začátek nového roku jako výzvu k tomu, něco změnit. novoroční předsevzetí jsou docela klišé, ovšem myslím si, že téměř každý se byť na okamžik ke sklonku roku zamyslí nad tím, jaký jeho uplynulý rok byl, a uvědomí si, že ten příští by mohl být klidně o něco lepší, a začne si v hlavě dělat seznam bodů, co by mohlo být jinak, co by se mohlo zlepšit ...

já osobně jsem na nově příchozí rok velice pozitivně naladěna  a budu se snažit ho prožít co možná nejlépe to půjde. chci být šťastná, chci si užívat života, uvědomovat si jeho krásu, zamilovat se do světa kolem sebe i do sebe sama! chci dosáhnout svých cílů a na konci roku se ohlédnout zpět a říct si, že se mi toho tolik povedlo! přeju si, aby můj rok 2013 byl plný hezkých zážitků, chvil strávených s lidmi, které mám ráda, a lásky. co se týče plánů, mám jich spoustu. prioritně se chci pokusit zdravě jíst, pravidelně cvičit, běhat a tím si splnit jeden z cílů: cítit se dobře ve vlastním těle a být sama se sebou spokojená. chci se naučit vařit a péct. chci znovu začít fotit a věnovat se blogování /s čím, jak vidíte, jsem dlouho neotálela/, dost možná zkusím psát články v angličtině. chci přečíst spoustu knih, vyzkoušet nějaké DIY, učit se řádně němčinu, chci si maličko vylepšit pokoj a to nejlepší na závěr: na jaře si pořídit ragdollí koťátko, které mi tady bude dělat tu nejmilejší společnost.

a jaké jsou vaše cíle/předsevzetí/přání/plány na rok 2013?

9 comments:

  1. jeee, super že jsi zpátky, tvoje články jsem vždycky ráda četla:)
    Ať se daří ve všem, co sis naplánovala - každý svého štěstí strůjcem, takže věřím, že se do toho pořádně opřeš! :)

    ReplyDelete
  2. Krásně napsané!
    Dnes ještě jsem ve starých kolejích....ale od zítřka začínám zdravěji jíst, cvičit, šetřit...:D...

    ReplyDelete
  3. Myslím si, že máš naprostou pravdu, ztotožňuji se s tvým článkem :)
    Přeji ti, ať si vše vyjde podle tvých plánů a představ, a to koťátko ti závidím, budeš mít tu nejlepší možnou společnost! :)

    ReplyDelete
  4. Hezký článek!:) Tak ať se ti tenhle nový rok vydaří!:)

    ReplyDelete
  5. Tak trošku bychh ráda zamakala v té anglině, ale raději nabudu psát žádný seznam plánů.. Nesplnila bych ho.. :X :D Tak hodně štěstí! :) Jsem ráda, že jsi zase zpět! Ellie Goulding jsem si díky tobě zamilovala! :)

    ReplyDelete
  6. no konecne ses ozvala! :)

    preju Ti hodne elanu a pevnou vuli vse dodrzet! :)

    ReplyDelete
  7. Máme až nepravděpodobně podobné plány, dančo! :) tak snad nám oběma vyjdou :)

    ReplyDelete
  8. Držím palce! Já si nedávám předsevzetí, ale tak trošku začínám fungovat jinak, tak snad mi to vydrží :) Máš nějaký seznam? Přemýšlím, že bych si vyrobila nějakou koláž :)
    Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє

    ReplyDelete
  9. jé Dany, udělala jsi mi neskutečnou radost, že ses nám vrátila :) čekala jsem na to! :) doufám, že si splníš všechny ze svých novoročních předsevzetí, stojí to práci a úsilí, ale jsme silný přece. Držím ti palce a to koťátko Ti hrozně moc závidím. kéž by ten můj kocourek byl zase to malé a nevinné koťátko :D

    ReplyDelete