3/02/2013

FIGHT FOR WHAT YOU REALLY WANT!

přestává mě bavit snažit se o něco, co vlastně nemohu ovlivnit. a proto jsem se rozhodla, nechat toho a začít se soustředit jenom sama na sebe, na věci, které ovlivnit mohu. to je výhodou toho, být single - máte spoustu času na to, věnovat se jen a pouze sobě, pracovat na sobě a jít si za svými cíli. to je to, co momentálně dělám. moje perfekcionistické já se po dlouhé době probudilo a začlo zase naplno fungovat - udělala jsem si ve svém životě řád. sepsala jsem si mnoho seznamů a plánů, které průběžně aktualizuji a snažím se dělat něco pro to, abych se hla z místa a posunula se dál a časem dosáhla svých dlouhodobých cílů.

"Vytrvalost nenahradí nic na světě!"  
- už nevím, kdo to napsal, ale má ohromnou pravdu! 

pokud se o něco snažíte, nejtěžší na tom všem je, vytrvat a nevzdávat se, i když je cíl stále v nedohlednu. ovšem jedno je jisté. nebude v nedohlednu donekonečna. jednou ten úspěch prostě přijít musí!

jsem člověk, který strašně rád plánuje a sní o tom, co všechno jednoho dne dokáže a jak bude všechno úžasné a skvělé. zde nastává maličký problém - zatím jsem ještě nic nedokázala a žádnou svou vizi nerealizovala! a ačkoliv jsem měla k cíli kolikrát docela blízko, mé podvědomí selhalo a donutilo mě se na to vykašlat, protože ty na to přece nemáš! nesmysl! to teda mám! tímto článekm maličko navazuju na ten od Pie Rette a jdu do toho také - do boje za vlastními sny, cíli a vizí budoucnosti. protože stále jenom sedět a snít, to opravdu ke štěstí nevede. proto přejděme od seznamů k realizaci. byť bych se měla posouvat vpřed jen po maličkých krůčcích, budu to dělat! lepší, než zůstat na jednom místě. zároveň si tu cestu pokusím co nejvíce užívat. žít stále jen s pohledem do budoucnosti je prostě nesmysl. musíme žít teď!

10 comments:

  1. Díky za inspiraci :) Teď když jsem sama tak mi došlo, že se vlastně o nic nesnažím, všechno odkopnu s tím že na to "nemám"... Snít nestačí, je občas potřeba to vzít do svých rukou :)

    ReplyDelete
  2. no, moje slova - doslova a ve všem!

    ReplyDelete
  3. Ja tiež veľmi veľa snívam, ako a čo bude v budúcnosti. Na tom nie je nič zlé, pokiaľ sa o to aj snažíš. :) A určite si nikdy nevrav, že na to nemáš, ja som vyskúšala väčšinu vecí, za ktorými som išla - niečo síce nevyšlo, ale niečo áno, a tak to v živote chodí :)

    ReplyDelete
  4. Také jsem typ člověka co plánuje...bez toho si můj život neumím představit.

    ReplyDelete
  5. Tak tak...Chce to pevnou vůli a dostatečnou motivaci, zvládneš to!:-)

    ReplyDelete
  6. je to tak, hlavně vytrvat a nevzdávat se - a to platí ve všem :)

    ReplyDelete
  7. Anonymous3/03/2013

    "zatím jsem ještě nic nedokázala a žádnou svou vizi nerealizovala" - vážně? Jinak, všechen postup krůček po krůčku, to je ončo :-)

    ReplyDelete
  8. Anonymous3/14/2013

    Můžu se zeptat odkud máš ty boty na cvičení ? :-) http://thecalmcat.blogspot.cz/2013/01/summer-bodies-are-earned-in-winter.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ty jsem kupovala minulé léto myslím že ve Sportisimu, ale byly to už poslední kusy, už se asi nedají sehnat, nevím. ale určitě prodávají i jiné krásné Niky :)

      Delete
  9. pokud se o něco snažíte, nejtěžší na tom všem je, vytrvat a nevzdávat se, i když je cíl stále v nedohlednu. // to je na tom to nejhorší, já vždycky všechno hned vzdám, nesnáším tu vlasnost, ale jednou ji prolomím:D:) mohu se prosím tě zeptat, jak si udělal to, že máš nadpisy článku podtržené, nemůžu na to ani za boha přijít a jedna blogerka odmítla mi to říct:(:D

    ReplyDelete