6/25/2013

I AM BLOGGER, YOU ARE BLOGGER

nový design. jakési melancholické cosi, zosobňující mé aktuální srdeční rozpoložení. stovky zobrazených blogů a sbírání inspirace. takto nějak já se pomaličku vracím sem, abych mohla pokračovat, kde jsem kdysi skončila. 

jednoho prázdninového odpoledne jsem se rozhodla s blogem trochu hnout. začala jsem u designu, od kterého se odvíjí další moje bloggerská (ne)činnost. na úpravu si mé perfekcionistické já potrpí velmi! další odpoledne jsem trávila prohlížením nespočetného množství českých i zahraničních blogů, / což dělám ještě teď a ještě asi dlouho budu / a hledala trochu inspirace a nadšení do dalšího blogování ... doufala jsem že narazím na blogy, na které se buď příjemně dívá, anebo které se příjemně čtou, v ideálním případě oboje. nutno dodat, že každý druhý blog, který ve svém názvu nese slovo fashion už pomalu ani neotvírám, je jich strašně moc. a čeho je moc, toho je moc. zároveň mi ale došlo, že to, jak si kdo představuje zajímavý blog, je nejspíš hodně individuální. asi mám jen slabší chvilku, kdy se pokouším najít něco opravdu originálního. něco málo jsem našla.

a víte co? pošlete mi odkazy na vaše oblíbené, anebo vaše vlastní blogy, které jsem ještě neviděla. ráda se na ně mrknu! na oplátku vám nabízím své úlovky - blogy, které mě něcím zaujaly. ať už tím, že se mi dobře čtou, nebo na nich najdu krásné fotografie, anebo jsou zajímavé čímkoliv jiným.

FASHION:
S NÁDECHEM UMĚNÍ:
ORIGINÁLNÍ:
ČTIVÉ:
O JÍDLE:
PROSTĚ SKVĚLÉ:
LOVELY:

10 comments:

  1. Niektoré z vymenovaných sú aj medzi mojimi obľúbenými :) Rada ti pár ďalších odporučím, ako prvé mi napadajú: Krásne fotoblogy http://worldofnevara.wordpress.com/, http://unarmed-deer-hunter.blogspot.sk/ a http://spectrum-of-infinity.blogspot.sk/, blog, ktorý vždy zlepší náladu http://www.vintageblog.cz/, "fashion" blog :D, ktorý je ale podľa mňa fakt skvelý http://www.styleofbecca.com/, úžasný blog o home dizajne, tam chodím fakt rada http://www.sfgirlbybay.com/, DIY blog http://leavethecrowd.blogspot.sk/ a bolo by ich ešte veľmi veľa, ale snáď stačí :) A môj blog je http://sonska.blogspot.sk/ ;)

    ReplyDelete
  2. vůbec tyhle blogy neznám a protože jsem teď nemocná, je to jasná zábava pro nadcházející dny. taky teď hledám inspiraci a formuluju si, kam se vrhnout se svým blogem. :)

    těším se na Tvé nové články. :)

    ReplyDelete
  3. ach! vážím si toho, děkuji za zařazení do seznamu :)
    jinak já mám oblíbených blogů vážně spoustu, třeba http://mishamckagan.blogspot.cz/ , autorka je jedním z nejstylovějších a zároveň nejmilejších lidí jaké jsem kdy potkala!!:))

    ReplyDelete
  4. tvoj design je super, thedominicu čítam rada a rada mam aj http://70sukienmala.blogspot.com.:))

    ReplyDelete
  5. Taky tyhle blogy neznám, děkuju za tipy! A líbí se mi design, povedl se ti :)

    ReplyDelete
  6. Tyjo popravdě mně se též těžko hledá. A fashion blogy-no nějaké sleduju,ale většina mě nebaví. Když už,tak někdo ojedinělý a unikátní, ten mě zajímá:)) Já mám třeba ráda http://koralinesmadworld.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  7. Mimochodem,časem bych chtěla design,kde je právě všude bílo,jako to máš ty..ale když nastavím bílé pozadí, tak se mi automaticky udělá kolem toho vnitřního pozadí (jestli rozumíš) rámeček. Nevíš co s tím?:))

    ReplyDelete
  8. Ďakujem za tipy, určite sa tam pozriem:)
    http://feelikeunicorn.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  9. Anonymous7/13/2013

    dokonalé tipy. coffeandsweaters milujem. to dievča má také nádherné myšlienky, až sa bojím komentovať, aby som tú atmosféru neprekazila. a zapáčil sa mi ten nemecký blog. má nádherné fotky.

    ReplyDelete