7/12/2013

SUMMER RELAX TIME


ovesná kaše s čokoládou. nové sandálky. růžové víno. Ripped In 30. jogging. Něžná je noc od Francis Scott Fitzgeralda. Daisy od Marca Jacobse. přípravy na dovolenou. nákupy. longboard. matcha s bezinkovým sirupem. hroznové Frisco. Praha. relax. Gossip Girl. zmrzlina.

a v jakém duchu se nesou vaše letní dny?

samota mi nedělá dobře, proto se balím a odjíždím odtud. za rodinou, kocourem a přáteli, hlavně pryč od svých vlastních destruktivních myšlenek. nejlepší ze všeho je, že už za týden touto dobou se nebudu moci dospat odjezdu do Chorvatska. tu předodjezdovou euforii a cestu samotnou nelze snad ani popsat, je to něco skvělého, zvláště když jedeme s rodinou. jezdíme takto od mých raných let. a letos s sebou beru zrcadlovku i teleobjektiv a budu fotit jako nikdy. moc se těším!

6 comments:

  1. Daisy <3 Také se už nemůžu dočkat Chorvatska! Doma se nudím, koukám na několik dílů Gossip Girl denně, nedělám nic zajímavého a prázdniny utíkají! :(
    Krásné sandálky!

    ReplyDelete
  2. Anonymous7/13/2013

    Smím se zeptat odkud jsou ty krásné sandálečky? :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous7/16/2013

    Jsem zvědavý, jaké pěkné fotky u moře pořídíš :-) M.

    ReplyDelete
  4. také nenávidím, když musíš prázdniny trávit doma, bez jakýchkoliv plánů. teď jsem přečetla Velkého Gatsbyho, děkuji za tip na Něžná je noc :) Chorvatsko si užij, závidím Ti :))

    ReplyDelete