9/22/2013

MY PRAGUE FASHION WEEKEND


Prague Fashion Weekend? no jistě že jsem tam byla ... abych obsluhovala všechny ty krásné lidi a fashion bloggerky. věřte mi - oblečena v tom špatně padnoucím číšnickém rondonu a s vlasy staženými do culíku, sbírajíc špinavé talířky od kanapek a sklenky od Prosecca, jsem se nikdy necítila menší a obyčejnější než právě v této chvíli.
"Slečno prosím Vás," oslovil mě s tajemností v hlase neznámý muž, postávajíc u koktejlového stolu, zatímco jsem se s plným tácem prodírala Zlatou Prahou. "Je tady ten Jimmy Choo?" natolik mě jeho dotaz pobavil, že jsem svá ústa protáhla v široký úsměv a odpovídám, v domění, že si ten člověk dělá z místní akce legraci, že tak to nevím a pokračovala jsem se vší ladností, kterou v sobě mé ponížené ego ještě posbíralo, ve sbírání bordelu, jež po sobě fashion-hosté zanechávali. No jasně kámo, Jimmy Choo ...

největší vtip je, že Jimmy Choo tam vážně byl! nevěděla jsem, jestli přemýšlet nad tím, co tam proboha dělám, anebo nad tím, jakým způsobem tohle řeknu V., po těch našich debatách o vyšší společnosti. hlavou se mi honily všelijaké hlášky z filmu Devil wears Prada a cítila jsem se jako Andrea po svém příchodu do Runway - mezi všemi ostatními zcela nezapadající a zmatená. nezbylo mi než ten večer při své práci poskoka přečkat a když už nic jiného, alespoň se k ostatním chovat mile. konec konců, při troše optimismu mohu tvrdit, že jsem na Prague Fashion Weekend také byla. dívala jsem se na stejné modelky a jedla stejné činské nudle jako všichni ostatní, a cestou domů pak listovala v Luxury Guide. a navíc, kdo může říci, že obsaluhoval Jimmyho Choo?

(toto prosím neberte jako nějaké vychloubání, spíše jako důsledek šoku, ze kterého jsem se stále ještě nedostala)

5 comments:

  1. tak to si ma pobavila

    ReplyDelete
  2. :) pekné prečítať si aj skúsenosť z tej druhej strany

    ReplyDelete
  3. super clanek, ktery jsem s radosti docetla do konce...moc hezky a vtipne napsano :)))

    www.olivains.com

    ReplyDelete
  4. To se jen tak někomu nepoštěstí :))

    ReplyDelete
  5. Jé, zase jsi to ale viděla z jiného úhlu než většina ostatních. A na rozdíl ode mě jsi tam aspoň byla :D

    ReplyDelete