10/10/2013

RAINBOW

 
po dešti přijde duha. člověk, který je všechno schopen protiargumentovat a vyvrátit jakékoliv vaše tvrzení, by vám zřejmě pověděl, že duha nepřichází po dešti, nýbrž že vzniká během deště na principu lomu světla slunečních paprsků zkrs dešťové kapky. idiot! to, že se paprsky slunce lámou zkrs dešťové kapky ještě nemusí znamenat, že si mám já nechat lámat srdce. oukej, vrátil mi to. nicméně bylo na čase tuhle hru definitivně odpískat. trochu toho emotivního rozčarování a násilného přesvědčení vlastního já, že tohle teda ne! to chtělo, ale povedlo se. sbohem všem negativním emocím. teď je čas na tu barevnou duhu, na kterou jsem tak dlouho čekala. a která se nakonec (po dešti!!!) spolu s těmi slunečními paprsky objevila. jsem vděčná za každý takový slunečný den a neskutečně si jich užívám. s úsměvem na tváři, pochopitelně.

každý někdy prožíváme těžší období. nicméně nesmíme se jimi nechat stáhnout ke dnu, ale bojovat za lepší dny. ty dříve či později určitě přijdou.

2 comments:

  1. Kéž by už bylo všem těm těžším obdobím konec! Ale bojuju dál a hodlám to vyhrát.. A tobě děkuji za povzbuzení :))

    ReplyDelete
  2. protiargumenťan :D Nicméně já jsem ráda že si tohle všechno překonala a přišla "duha" nebo pan duha hahah :D hele už to špatný období k nám nepustíme jasný!

    ReplyDelete