10/06/2013

SUNDAY


neděle. den, který ve mně týden co týden vzbuzuje ty zvláštní tísnivé a melancholické pocity. a to i přesto, že již dávno netrpím hluboko zakořeněným stresem z nadcházejících pondělků, jimiž začíná dalších pět dní prosezených ve školní lavici. neděle většinou nepřináší nic zvláštního. je to takový neutrální den, který jen tak přežívám. říkám si, že je to trochu škoda, a přemýšlím, co si s těmi prázdnými nedělemi počít. jak je přetvořit na den výjimečný.
zaručený návod jsem zatím nenašla, nicméně neděle, jako je ta dnešní, se mi líbí velmi. možná za to může těšení se na úterní trip do Brna, kam se se spolužáky jedeme podívat na veletrh v rámci školní akce a věřím, že využijeme příležitosti a porozhlédneme se i jinde. možná za to ale může tenhle skvělý song od NONONO (thank you Cler!), který mě nutí opakovaně vstávat ze židle a tancovat. anebo bezkonkurenční blog Růžové pandy, jejímiž skvělými články se pročítám časem zpátky a s každým z nich jako by ve mně povyrostl nový člověk - neskutečný přísun inspirace, prozření a poznávání dosud nepoznaného. dalším dílkem, jež přispěl ke svkělé nedělní zábavě je Stoletý stařík, který vlezl z okna a zmizel. žádnou vážnou četbu nečekejte. tady se budete smát. a sem tam až žasnout nad tím, jakou má autor knihy fantazii.

v jakém duchu se nesou vaše neděle?

4 comments:

  1. neděle mám podobné jako ty:) nebo spíše měla jsem, jak jsem na pracáku tak jsou všechny dny nedělní:/;D

    ReplyDelete
  2. přesně tak, tísnivé melancholické pocity, asi to mám vsugerovaný ještě ze školy, takovýto achjo zase konec týdne, ráno vstávat, achjo :D Pro mě je ted neděle něco jako "lazy day" musím načerpat nové síly do dalšího týdne! Oh yes! to bude jistojistě tím songem haha! A ta dnešní? opět lazy a plná vzteku a nadávání, znáš to :D

    ReplyDelete
  3. Danny ja som napísala že na tieto klasické outfit posty nemám teda absolútne čas ... takže u mňa to moc nebude zvykom ... omnoho radšej fotím fotky iného tipu ... :) tak uvidíme ...

    ReplyDelete
  4. No, tak já včera asi 4 hodinu uklízela byt, protože už jsem štítila jenom projít kuchyní :D A pak jsem za odměnu zalezla do postele a až do večera koukala na filmy a na seriály. Prostě pohoda :))

    ReplyDelete