10/09/2012

thank you.

30 followerů! je to zvláštní sledovat nárůst počtu svých čtenářů zase od začátku. z těch tři sta dvaceti, které jsem měla na honeyblondeme, se společně se mnou přestěhovala na thecalmcat desetina z nich, patrně ta nejvěrnější část, to pevné jádro, díky němuž jsem to ještě nezabalila. pro mě není důležité vysoké číslo - ačkoliv, čím více vás je, tím více to člověka potěší, co si budeme povídat, však to sami znáte, pokud blogujete - ale daleko více mě potěší, pokud moje články někdo doopravdy rád čte. někteří na čtení nejsou a raději si prohlédnou fotografie, kterými čas od času také přispěju. ačkoliv nejde o žádné výjimečné veledíla, snažím se a pokud to někoho baví - ať samotný obsah fotky, anebo to, jak je vyfocena - jsem za každé ocenění vděčná. tak či onak chci poděkovat svému "pevnému followerskému jádru", včetně těch anonymních, kteří nekomentují, jen sledují a čtou.

toho, že jsem začala od začátk, rozhodně nelituju. konečně jsem na blogu po dlouhé době zase sama sebou. každý článek je odrazem mě samotné a já jsem spokojená. můj perfekcionismus se zatím drží stranou. tak snad to takhle hezky půjde i dál.

9 comments:

  1. 31 followerů :P mě taky počítej, já tě jen nesleduji veřejně, ptž nemáš ještě profil :P a jsem ráda, že jsi spokojená, dělá mi to radost :)

    ReplyDelete
  2. Kočko, hlavně, že jsi spokojená a přeji hodně štěstí do nového začátku ;).. A sledovatelé porostou, to je jasné! :)..

    ReplyDelete
  3. časem si tě zase najde víc a víc čtenářů, protože tvůj blog musí upoutat každého:)
    a pořád lepší mít 30 čtenářů, co si články opravdu přečtou a baví je, než jich mít 1000, kteří jen pod každý článek napíšou "krásnýý! " :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. souhlasím! tvůj styl psaní je pro mě nezvyklý, takže mě děsně bavíš! :) jen někdy nevím co k tomu napsat.. :/

      Delete
  4. Já jsem taky v jádru, i když ne v té třicítce :) drž perfekcionismus dál, nech to plynout :)

    ReplyDelete
  5. jsem taky v jádru - přestěhovala jsem si tě na bloglovin, který považuju za mnohe spolehlivější GFC ;) :D

    ReplyDelete
  6. hura, jsem pevne jadro! :) jen tak dal, at se dari! :)

    ReplyDelete
  7. Taky moc ráda a již dlouho čtu tvé články. Jen nemám potřebu vyjadřovat se. Vždycky si počtu a popřemýšlím. :)
    Sleduji přes bloglovin. ;o)

    ReplyDelete
  8. jen tak dále, buď ráda za tak početné pevné jádro. :))

    ReplyDelete