1/17/2013

bedroom inspiration.


všechny zkoušky úspěšně za mnou! YES! čeká mě více než dvou týdenní volno, relax, zábava, ale i práce. není to tak dávno když jsem vám psala o svém plánu ohledně předělávání svého pokoje. dnes tu mám takovou menší inspiraci, která se mi nahromadila za poslední dobu v počítači. jak jste si mohli všimnout, v home designu preferuju jednoduchost a hodně světla, žádné tmavé barvy. dnes jsem hledala inspiraci ohledně zdí. jak je vyzdobit. jaké obrázky zvolit. hodně se mi líbí nápis love ve znaku nekonečna, stejně tak nápis "do more of what makes you happy" je skvělý. rekonstrukcí projde i moje nástěnka. zatím jen sbírám inspiraci a nápady. kdybste měli nějaké tipy na home design stránky, ze kterých bych si něco mohla vzít, napište mi o nich prosím.

13 comments:

  1. interiér v bílých barvách se mi moc líbí, jednou bych to taky tak chtěla....všechno v bílém, a třeba jedno křeslo v nějaké výrazné barvě:)

    ReplyDelete
  2. Gratuluji k úspěšným zkouškám :).. A tahle inspirace je úžasná.. také se mi to moc líbí :)..

    ReplyDelete
  3. oba dva nápisy/obrázky mě taky zaujaly, do těch interiérů se výborně hodí...ach, jak bych chtěla takový byt :D

    ReplyDelete
  4. Nádherná inspirace :)

    ReplyDelete
  5. skvělé, zkus pro inspiraci navšítit silvidesign.. :)

    ReplyDelete
  6. hneď by som sa tam nasťahovala ... a gratulujem

    ReplyDelete
  7. Chci peníze a tvořit to co je na těch fotkách! TO je krása.

    ReplyDelete
  8. Such beautiful, calming spaces :) I love these :) x

    ReplyDelete
  9. přesně takhle nějak bych chtěla, aby vypadal můj pokoj po rekonstrukci :) jednoduchý minimalistický design zameřený na detaily a vzdušný bílý prostor! moc pěkné :)

    ReplyDelete